Често сме свикнали да вярваме, че качеството определя цената! Макар това правило да важи, то често става предмет на манипулация. „Ако една марка е всеизвестна, то тя е добра“ – извод, който ни изненадва неприятно понякога.

Важно е да не забравяме, че качеството има своята цена, но никога не бива да си играем с доверието на потребителите, без които нашата дейност няма да има смисъл!

Ние от Craft Oil отговаряме на очакванията на нашите потребители. Стремим  се до Вас да достигат, по безупречно изпълнен, безопасен  и надежден начин, горива с високо качество. 

Качеството не е просто лукс, то просто е задължително!

Защо да зареждате висококачествени горива?

Независимо какво гориво  използвате в двигателя се натрупват нагари, рефлектиращи  негативно на неговата работа. Редовното използване на високо качествено гориво повишава ефикасността и надеждността на двигателя  и увеличава неговия живот.

Все по-често, редица монтьори  се натъкват на повреди в автомобилите, породени от некачествени горива  – запушени филтри, дефекти в горивните системи и дори повредени двигатели.

Много шофьори смятат, че разликите между отделните видове горива не са съществени.

Истината обаче  е, че дори да са незначителни на пръв поглед, малките различия оказват значително влияние върху двигателя при шофиране като:

-по-тиха работа на двигателя

– по-дълъг живот на двигателя

– по-малко вредни емисии

– по-нискък коефициент на замърсяване на околната среда

По тези причини качеството на горивото е от изключителна важност, а това налага горивото да бъде внимателно подбирано.  

Нашата цел  в дългосрочен план е употребата на горива с високо качество да Ви гарантира по-ниски разходи за поддръжка на Вашия автомобил и това да Ви даде едно по-гладко шофиране.

Какво Ви предлагаме? 

Качествен контрол и сертифицирано гориво

Строг качествен контрол се извършва по целия път от рафинерията до колонките и гарантира, че горивата на бензиностанции Craft Oil изцяло съответстват със стандартите съгласно българското законодателство. 

Нашите горива се тестват в сертифицирана лаборатория под високо внимание.  

Ние се стремим  до Вас да достигат продукти  в най-чист вариант!

Защото доброто качество, което Ви предлагаме, допринася за възстановяването и увеличаването на мощността на вашия автомобил.

Нашите продукти

Актуални цени на горивата

ДИЗЕЛ  1,58 лв/л

А95         1,59 лв/л

ГАЗ         0,69 лв/л

Заедно с нашите партньори, с над 40 годишна експертиза – Rompetrol, се стремим до Вас да достигат висококачествени горива, тествани в сертифицирана лаборатория под високо внимание.

Взимайки под внимание високото качество на нашите горива, цените при нас са в оптимално  достъпни стойности.

Решението да използвате гориво, закупено от Craft Oil, Ви гарантира един по-надежден и сигурен автомобил, оптимална икономия по поддръжка и по-ниско ниво на вредни емисии.

Грижим се  за Вашия автомобил, за околната среда и за Вашия портфейл!

Специални намаления и перфектно обслужване

Освен качество и достъпни цени, ние Ви предлагаме и специални намаления!

Всеки наш клиент има право на свой уникален чип за отстъпка на стойност  5ст., която важи за всеки зареден литър!

Чипът може да заявите на място, където нашите служители са напълно на Ваше разположение при всякакви възникнали въпроси.

Не се колебайте да се възползвате!

Ние в Craft Oil държим нашите клиенти да отпътуват към дестинациите си, удовлетворени и усмихнати. По тази причина освен високото качество, което ви предоставяме на страхотни цени, ние Ви предлагаме и едно топло и надеждно обслужване.  

Вашият коментар